Werkwijze

Heb jij een WordPress thema gekozen? Geef dit dan door in het aanvraagformulier. Vul dit formulier volledig in. Hierdoor kunnen wij meteen aan de slag gaan om het thema actief te maken.

De bevestigingsmail bevat een link naar een incassomachtiging. De setupkosten en maandelijkse kosten worden automatisch (twee weken na factuurdatum) geïncasseerd.

Na je aanvraag gaan we dezelfde dag nog je gekozen domeinnaam aanvragen. Indien je je domeinnaam wilt verhuizen, dan krijg je van ons een instructiemail.

Het door jou gekozen WordPress thema wordt aangemaakt en voorzien van de juiste huisstijl kleuren, lettertypes en logo. Het WordPress thema wordt op onze webserver geplaatst en is te raadplegen op de door jou aangegeven domeinnaam.

Je kan na het ontvangen van de inloggegevens meteen gaan beginnen met het vullen van de website. Maar weet je niet exact hoe je de website moet vullen? Dan kun je de instructiepagina raadplegen door op één van de 3 vraagtekens te klikken die onderaan deze website staan vermeld. Deze link verwijst naar een korte instructiepagina van de betreffende module.

Bij vragen, problemen, opmerkingen of extra uitbreiding(en), dan zijn wij overdag van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar. Bij geen gehoor, bellen wij binnen een uur terug. Uiteraard kun je ons ook mailen. Hierop wordt dezelfde dag nog gereageerd.